En pålitlig partner som får jobbet gjort:

SuperKombi 

Vinterkyla eller sommarvärme? Oavsett står SuperKombi stadigt! Vi har utformat den med användaren i åtanke – från lättåtkomliga serviceluckor för smidigt underhåll till stora lagringsutrymmen och specialanpassade skåp för pumpsystemet, utrustade med varmvatten för handtvätt.

Anpassad för alla förhållanden

Vår ergonomiska slanghantering och robusta design i rostfritt stål garanterar inte bara lång livslängd utan också optimal funktion. För oss på Rolba handlar det inte bara om att leverera en maskin, utan en komplett lösning som är säker, tillförlitlig och effektiv för dig som användare. SuperKombi är konstruerad för att vara effektiv ner till 25 grader. Den rostfria tanken garanterar inte bara maskinens hållbarhet utan säkerställer även att den klarar av de mest krävande förhållanden.

Tillförlitlighet i varje detalj

Alla komponenter är noggrant utvalda från kända högkvalitativa leverantörer för att säkerställa att du aldrig stöter på oväntade avbrott. Vår avancerade display i styrsystemet gör det dessutom möjligt för dig som operatör att enkelt övervaka och styra alla funktioner.

  Specifikationer

  Vacuumpump
  Jurop PVT 400. 33 000 l/min fri luft.
  Tank
  I rostfritt stål med tipp
  Spolpump
  Pratissoli MK2 65. 150 bar, 390 l/min.
  Tank volym
  7 m³ slam, 7 m³ vatten.
  Dräneringspump
  1 500 l/min.
  Kran
  Med 15 m 4” sugslang.
  Skåp, förvaring
  Pumpskåp och förvaringsskåp i rostfritt stål.
  Manöversystem
  Canbus.
  Sugslangvinda
  2 st med 30 m 3” sugslang vardera.
  Spolslangar
  Slangvinda med 80 m ½”.
  Slangvinda med 120 m 1” och hydraulisk slangspridare.
  Fjärrstyrning
  En knappsändare med alla funktioner förutom kranen samt en Joysticksändare med display som visar motorvarvtal, vattennivå, spoltryck samt slangländsmätning för 1″ slang.

  Svensk kvalitet,
  tillverkad i Hedesunda

  För oss är Hedesunda hjärtat i Sverige. Här producerar vi våra produkter av kompromisslös kvalitet med stolthet och engagemang. Allt för ett långt och tryggt ägande.

  Boka ett möte
  med våra experter